TIETOA TAHDON VAIN PARASTAS -ÄÄNITTEESTÄ

Tahdon Vain Parastas -äänite, on tarkoitettu toimimaan seurakuntien ja yksilö ihmisten evankelioimisvälineenä. Levyllä on 12 Raitaa, 7 laulua, 4 erilaista todistusta ja lyhyt puhe, missä kerrotaan evankeliumi, rukoillaan kuulijan kanssa ja kehoitetaan ottamaan yhteyttä paikallisseurakuntaan.

Aina ihmisillä ei ole aikaa kuunnella, vaikka olisimme innokkaitakin todistajia. Ja joskus ei ihminen vain rohkene todistamaan ja kertomaan, vaikka kyllä halua olisi. Sitä hän voi sitten katua jälkikäteen, miksi en todistanut.?

Äänite missä on hyvää, oikeastaan loistavaa, musiikkia, todistuksia ja evankeliumi, helpottaa paljon asiaa, kun sen saa antaa ihmisen käteen ja hän saa kuunnella sen silloin, kun,hänellä on paras hetki siihen. Hän voi uppoutua hengellisen musiikin sanoihin ja todistuksiin ja saada kosketuksem Jumalan maailmasta omaan elämään, Ihan rauhassa, ilman häiriötekijöitä ja saada tehdä elämän tärkein valinta; VALITA JEESUS!, saada synnit anteeksi ja tulla uskoon!

Levyllä ei ole tarkoitus tehdä voittoa, vaan saada vietyä evankeliumia eteenpäin. Seurakunnalle tämä levyn teko ei kuitenkaan ole ollut ilmainen, joten pieni hinta siitä on saatava, että jatkossa voimme tilata uuden satsin levyä.

Levyä on tarkoitus jakaa Kurikassa ilmaiseksi seurakunnan eri tilaisuuksissa, missä suuntaamme ulospäin, esim: ruokajakelu, reinikka, tori jne. (hyvä aina kysyä kun antaa levyn, että oletko jo saanut levyn jos et ole niin ensimmäinen on ilmainen)

Omaan Henkilökohtaiseen jakoon: Jos haluamme jakaa ystäville, sukulaisille, naapureille ja jne, niin olemme yrittäneet laittaa hinnan mahdollisimman alas:

Hinnasto:

 1kpl 5e