RUKOUS

Rukousaamut
Joka aamu klo 10

Rukousviikot
Pidämme kerran kuussa erityiset rukousviikot, jolloin järjestämme rukousiltoja (ma-pe ja la)

Rukousten yö
Järjestämme aina silloin tällöin (tavoite 1krt / kk) rukousten yö -tapahtumia, jolloin seurakuntalaisia kokoontuu lauantai-iltana klo 20 alkaen kokooontumaan rukoilemaan ja rukousta jatkuu pitkälle yöhön asti.

Rukoustiimit
Seurakuntamme rukoustiimi kokoontuu viikoittain. (Rukoustiimi perustettu 04/2012.)

Vanhimmiston rukousillat

Rukoilemme vanhimmiston rukousilloissa jokaisen seurakuntamme jäsenten puolesta (jäsenet jaettu jokaisen vanhimmistoveljien kesken eli jokaisella veljellä omat jäsenet, keitä he rukouksin muistavat), että itse Jumalan tahto toteutuisi heidän ja meidän jokaisen elämässä!

Rukous Israelin puolesta
Haluamme määrätietoisesti rukoilla myös Jumalan omaisuuskansan, Israelin, puolesta, sillä tähän kätkeytyy lupaus:

”Minä siunaan ne, jotka siunaavat sinua,
ja kiroan sen, joka kiroaa sinua,
ja sinussa tulevat siunatuiksi kaikki maailman sukukunnat”
(1. Moos. 12:3)