TERHI: "JEESUS POISTI KAIPAUKSEN JA TYHJYYDENTUNTEEN. Hän auttoi ymmärtämään, mitä on todellinen, vapauttava anteeksianto"

Syntymämme hetkestä viimeiseen hengenvetoon asti Jumala kutsuu meitä.
Jumalasta etäällä olevan yllä on kysymys: ”Ihminen, missä sinä olet?

Olin yksin, lepäilin sohvalla väsyneenä. Minulla oli todettu kasvaimia ja olin kotiutettu sairaalasta toipumaan. Kuulin kutsun; Jeesus nosti kirkkaudessa kätensä ylös edessäni ja sanoi: ”Sinut on kutsuttu.” Se oli ennenkokematonta, se oli valoa ja toivoa. Menin kokoukseen Kurikan helluntaiseurakuntaan 4.11.2014 ja rukoilin Syntisen rukouksen. Sain tulla uskoon ja silloin minussa uudistui hyvä sanoma: Jumalan lahja on ilmainen! Pelastus on ilmainen, sillä Jeesus teki Golgatan työn täydellisesti.

Millaista elämäni oli ollut siihen saakka? Olin patouttanut mestarillisesti tunteitani; katkeruutta, pelkoa, kapinahenkeä, syyllisyyttä, vihaa, toivottomuutta, rikkonaisuutta ja arvottomuutta. Pidin itkun sisälläni. Olin todellisesta rakkaudesta vajaa. Olin minäparka. En osannut antaa anteeksi itselleni enkä pahantekijöilleni, päästää epäoleellisesta irti. Olin elämän suorittaja. Maailmassa eläminen oli näyttänyt todellisen, valheellisen puolensa.

Jumala alkoi lupauksensa mukaisesti eheyttää minua ja pirstaleista elämääni. Hän tekee sitä tässäkin hetkessä monitahoisesti. Olen siitä hyvin kiitollinen.

Herra, annat meille uskon nähdä näkymättömään.
Täytät meidät rakkaudellasi, sinun tuellasi.
Jeesus, toimit tänäänkin penkkirivistä penkkiriviin,
ja Pyhä Henki täyttää meidät.
Kaikki sinä olet edeltä nähnyt.
Evankeliumi kuuluu kaikille,
Sana kuuluu kaikille,
pelastus kuuluu kaikille.
Herra, sinä annat meille lahjaksi elävää vettä!

17.2.2017
Terhi Seponlahti