Tanja: "Jeesus merkitsee minulle paljon."

Tulin uskoon 30.11.2006. Jumala kutsui minua luokseen siten, että ajattelin monesti uskonasioita, ja pelkäsin, mihin minun sieluni joutuu, kun kuolen. Tiesin, mikä minua odottaisi, kun en ollut pyytänyt ja saanut syntejäni anteeksi.

Lähdin sitten kotikokouksiin Seinäjoelle ja tunsin aivan, että jokin minua vetää sinne, vaikka esteitäkin tuntui tulevan. Silti päätin lähteä sinne, ja siitä asti olen saanut seurata Jeesusta ja mennä eteenpäin. Olen liittynyt seurakuntaan ja käynyt kasteella. Nyt saan palvella Herraa seurakuntamme kuorossa. Uskoontuloni myötä olen oppinut arvostamaan kaikkea sellaista, mitä ennemmin en osannut niin ajatellakaan.

Jeesus merkitsee minulle paljon. Huomaan kiintyväni Häneen enemmän ja enemmän. Tulevaisuuden suhteen toki joskus pelkään, millaiset ajat meille uskoville tulee. Uskosta osattomille tahdon sanoa, että Jeesus kantaa.  Päästä Hänet omaan elämääsi.