Sarita: "Jeesus on rakastanut minut ehjäksi"

Sain antaa elämäni Jeesukselle 28.2.2005. Ennen uskoontuloani elämäni oli todella tyhjää ja merkityksetöntä, enkä ollut onnellinen. Maailmassa ollessani en saanut sieltä yhtään mitään. Päinvastoin, sain sieltä rikkinäisyyttä ja huonoa oloa. Olin myös todella kova pelkäämään. Pelkäsin maailmanloppua ja sitä, että joutuisin kadotukseen.

Kuitenkin, jotenkin salaa kaipasin Jumalan lähelle ja tiesin, että on jotain parempaa. Että on Jeesus ja Häneltä saisin turvan. Uskonratkaisuni tein anoppilassa. Siellä sain polvistua ristin juureen ja sain kaikki syntini anteeksi. Tein järjellisen uskonratkaisun! Tuo ratkaisu on ollut elämäni paras päätös.

Saan tänä päivänä olla onnellinen Jumalan lapsi. Jeesus on antanut minulle rauhan sisimpään ja rakastanut minut ehjäksi. Saan olla Jeesuksen turvallisissa ja hellissä käsissä ja tämän pahan maailman keskellä ymmärrän, miten paljon tarvitsen Jumalaa. Vaikka elämässä tulisi minkälaisia murheita ja pelkoja, niin Jeesus on minun turvakallioni.

Jeesus on rakkaus. Kannattaa antaa elämä Jeesukselle. Häneltä saa iankaikkisen, yltäkylläisen ja onnellisen elämän, ja kaikki tämä on ihan ilmaista.