SARITA: "JEESUS ON OLLUT MUN PARAS LOHDUTTAJA"
Hei! Olen Sarita Mäntyniemi Kurikasta. Sain uudistua kotikokouksissa noin 5 vuotta sitten. Kiitos siitä Taivaan Isälle! Nyt olen saanut kulkea uskon tiellä 5 vuotta Herran armosta ja niihin päiviin mahtuu niin iloa kuin suruakin, mutta Herra ei ole jättänyt ikänä minua yksin, vaan hän on kulkenut rinnallani joka hetki.

Kävin kasteella 9.12.2012 Kurikan Helluntaiseurakunnassa. Jumala sai muuttaa mun koko elämän ja sain myös antautua kokonaan Jeesukselle.

Kovin menetys oli isäni pois lähteminen. Hän meni taivaan kotiin 24.10.2010, mutta täytyy sanoa, että Jeesus on ollut mun paras lohduttaja ja ilman Jeesusta ja perhettäni en olisi kestänyt. Se millä lohdutan itseäni on se, että isäni sai uskossa nukkua pois ja minulla on jälleen näkemisen toivo kerran taivaassa, iankaikkisessa elämässä.

Tänäpäivänä tajuan sen, vaikka elämässä tapahtuu kipeitä asioita jotka satuttaa, niin Jumala ei anna koskaan semmoista taakkaa mitä emme jaksa kantaa.

Olen onnellinen perheestäni, johon kuuluu aviopuolisoni Allan ja 2 tyttöä Vanessa ja Jemina. Saadaan yhdessä perheenä seurata Jeesusta, joka on tie totuus ja elämä! Näin myös saamme kylvää hyvää siementä lapsiemme sydämmiin.

Haluan sanoa sinulle, joka luet todistustani, että Jeesus rakastaa sinua ja haluaa pelastaa sinut:
Joh:3:16 "sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen poikansa, ettei
yksikään joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä".

 

18.8.2014
Sarita Mäntyniemi