Regina: "Usko Jeesukseen ei ole kiinni tunteista."

Sain kutsun käydä kulkemaan elämäntiellä marraskuussa 2005 Ilmajoella, jossa oli näytelmä ”Taivaan portit ja helvetin liekit”. Jumala kutsui minua luoksensa jo kauan, varsinkin siskoni uskoontulon jälkeen. Siskoni ja hänen miehensä pyysivät meitä Ilmajoen helluntaiseurakuntaan, jossa näytelmä oli. Näytelmä kosketti sydäntäni, ja tuntui kuin siinä olisi näytelty aivan juuri minulle. Näytelmän loputtua ihmisiä pyydettiin eteen rukoiltavaksi.

Yritin taistella Jumalan kutsua vastaan, ajatella aivan muita asioita, kuten laskeskella lattialaattoja. Kaivoin laukustani huulirasvaa jota kauan aikaa laitoin huulilleni. Ajatukset eivät vain menneet muualle, ja vaikka kuinka yritin pakokeinoa tilanteesta pois, kyyneleet alkoivat tulvia silmistäni. Vieressäni siskoni näki tilanteeni ja kysyi, haluaisinko mennä rukoiltavaksi. Vihdoin murruin Jeesuksen edessä, ja sain antaa itseni Jeesukselle.

Kaikki muuttui uskoontulon myötä. Näkökantani ja ajatukseni muuttuivat, ja sain aivan uuden tavan ajatella ja nähdä maailmaa. Pelko hävisi ja turvattomuuden tunne. Jeesus merkitsee minulle turvaa ja ystävää, jolta saa avun ja jonka kanssa voi jakaa ilot ja surut. Kaikkein eniten Jeesus merkitsee minulle turvaa. En enää pelkää, saan kulkea Herran Vapahtajan kanssa. Tiedän, että Hän kulkee kanssani ja kantaa minua esteiden ylitse. Hän turvaa jokaisen askeleeni, jotta jalkani ei horjuisi.

Kun kuulet Jeesuksen kutsuvan sinua, ota kutsu vastaan, se kannattaa. Älä odota vain "sitä tunnetta" jolloin tulet uskoon, vaan usko on järjen asia. Vaikka meidän tunteemme ailahtelevat, usko Jeesukseen ei ole kiinni tunteista. Ole viisas ja pelasta itsesi. Jeesus rakastaa sinua juuri tuollaisena kuin olet, ja hän haluaa antaa sinulle ikuisen elämän.