MARKUS: "ELÄMÄÄN TULEE TULEVAISUUS JA TOIVO JA ELÄMÄ ALKAA VOITTAMAAN!"

Hei!

Minä olen Markus Keväänranta ja haluan jakaa omasta elämästäni todistuksen, jokaisen kanssa joka tätä päättää lukea. Rukoukseni on että todistukseni voisi auttaa ja tuoda toivoa jokaisen lukijan elämään.

Okei tästä se lähtee! nyt on 21.7.2014 klo 01.38 palaan elämässäni taaksepäin pitkän matkan.

Olen uskovaisesta kodista, molemmat vanhempani ovat uskossa ja kunnioitan syvästi uskonasioita ja heitä, koska olen nähnyt miten paljon usko on tuonut hyvää heidän elämään, mutta nuorena kuitenkin tein valinnan että en itse aio olla uskossa.

Aluksi kaikki näyttikin hyvältä, Olin kuin muut nuoret. Viikonloput biletettiin, kävin koulua, kesätöissä, mutta aika ajoin elämääni tuli valtava tyhjyyden tunne ja turvattomuuden tunne ja muutamia kertoja rukoilinki ja olin hetken uskossa, mutta aina kaveripiiri vei lopulta voiton ja lähdin takaisin ns. maailmaan.

Valmistuin ammattikoulusta ja sain töitä, mutta elämäääni oli jossain vaiheessa eri elämän tilanteiden kautta hiipinyt vihaa ja katkerutta, alkoholi ja väkivalta oli koko ajan suuremmassa roolissa elämässäni.

Seuraavat 3-4 vuotta sen jälkeen kun olin valmistunut ammattikoulusta seurasi kunnon syöksykierre. Viikonloppu juhlinta päättyi usein tappeluihin, putkaan jne. Hetken päästä viikonloput ei riittänyt, vaan piti saada juhlia ja juoda viikollakin ja kun rahaa tarvitsi enemmän kuvioihin tuli myös mukaan erilaiset rikokset.

Tiesin että elämäni on huonossa jamassa, Tiesin, että  on vain ajan kysymys, kun istun pitkää tuomioita, mutta minä en vain yksinkertaisesti välittänyt enää itsestäni ja itselläni ei ollut voimaa muuttaa elämäääni. Sivullisen mielestä elämäni näytti ehkä hyvältä koska harvemmin näytin sitä ulospäin miltä tuntui, mutta muistan eräänkin kerran kun saavuin yksin asuntooni niin huusin lattialla ja makasin - olisin halunnut itkeä, mutta ei tullut kyyneleitä ja kaikki sen takia koska olin niin tyhjä sisäisesti. Ajattelin elämässä täytyy olla muutakin.


21 vuotiaana rikkinäisenä nuorena miehenä, tiesin minua odottaa joko hauta tai pitkä tuomio. Kadehdin ihmisiä, jotka pystyivät elämään normaali elämää, ajattelin minusta ei koskaan varmaan ole siihen, elämän tyylini oli alkanut muuttaa minua. Kun join alkoholia en tunnistanut enää itseäni.

Mutta 21 vuotiaana taisi olla 2004 vuoden marraskuu, ajelin autolla ja aloin miettiä uskon asioita. Ehkä minä voisin muuttua koko elämäni voisi muuttua. No ei, en minä - minäkö muka uskooon - ei ikinä!. Ajelin erään kaverin luo, että tulisin järkiini ja pääsisin näistä ajatuksista eroon että minä muka uskossa.

Mutta Jumala oli ottanut minut kiinni sinä iltana en päässyt millään pakoon vaikka yritin. Tunsin kun istuin kaverini luona, että olen suuri syntinen minä tarvitsen Jeesusta Armahtamaan minut antamaan syntini anteeksi. Tunsin ja eteeni kuin tuotiin miten paljon olin satuttanut ihmisiä ja rikkomut Jumalaa vastaan.

Ihana Jeesus! Jeesus ei jättänyt mua synnin tuskiini, vaan koin että eteeni laskettiin Elämän ja Kuoleman Tie, tiesin sinä iltana nyt ei ole varaa valita väärin. Olin tehnyt elämässäni paljon vääriä valintoja mutta nyt ei enää ole varaa valita väärin.

Nousin kaverini sohvalta ylös ja sanoin kaverilleni joka ei ollut uskossa, kuule minä aion tulla uskoon. Polvistuin hänen sohvansa työ ja pyysin Jeesukselta Syntejäni anteeksi, minun kaverini ja hänen puolisonsa tulivat myös samana iltana uskoon. Kun nousin sohvalta tunsin oloni kevyeksi, tunsin vapautta mitä olin tuntenut viimeksi lapsena, tiesin olen vapaa, olen saanut syntini anteeksi.

Sen jälkeen vaikka jouduin vankilaan ja maksoin yhteiskunnalle mitä olin väärin tehnyt, ei vankilan muuritkaan voineet viedä minun vapauttani, jonka Jeesus oli minulle antanut. Tunsin vankilassa ja tunnen edelleen vapautta jota ei maailma voi antaa ei viina, ei päihteet ei mikään tässä maailmassa ainoastaan usko Jeesukseen.

Tänä Päivänä: Olen Kiitollinen Jumalalle koko elämästäni muutoksesta minkä Hän antoi, enää en kadehdi muita vaan minulla on itsellä perhe, johon kuuluu vaimo ja kaksi poikaani ja saan Palvella Jeesusta, mikä etuoikeus saada palvella Häntä. Olen Kurikan Helluntaiseurakunnan Pastori ja Äärettömän Kiitollinen siitä että saan Jeesuksen kautta olla Armahdettu Markus.

Lukija sinulle haluan sanoa loppuun Elämä Voittaa, mutta se ei ole meidän elämä, vaan Jeesuksen Elämä, kun saa luvan tulla meidän elämään meidän elämään tulee Tulevaisuus ja Toivo ja ELÄMÄ ALKAA VOITTAMAAN.

Siunausta lukijani sinulle.

Terveisin
21.7.2014
Markus Keväänranta