KYÖSTI: "ELÄMÄ VOITTAA KRISTUS-KALLIOLLA!"

Hei minun nimeni on Kyösti Koivisto ja olen saanut tulla uskoon, Jeesukseen Kristukseen, Jumalan armosta 11/2012. Minut kastettiin ja liitettiin Kurikan helluntaiseurakuntaan 3/2013.

Olen uskovan kodin lapsi ja tiesin totuuden. Totuuden, että Jeesus on Herra ja Hänellä on valta ja voima antaa syntejä anteeksi ja vaikuttaa Pyhän hengensä kautta. Mutta kun kasvoin nuoreksi, alkoi synti houkuttaa minua noin 11-13 ikäisenä. En ollut mikään "suuri syntinen" poikana enkä nuorena miehenä. Syntejäni olivat tupakka, tanssit, valehteleminen, alkoholi, osto/myyminen väärin perustein, erossa Jumalasta ja kyllähän niitä on varmasti lisääkin.

Reilu puiolitoista vuotta sitten, rupesin hiljaa ajatteleen ja miettimään onko Jeesus missä, miksei Jeesus minua kutsu pelastukseen. Olin näin ennemmin tuntenut Jumalan kutsuvan, mutta olin hiljentänyt ja työntänyt Hänet pois vuosia sitte.  Ajatuksiini tuli valhe, että et sinä tarvi Jeesusta. Se riittää, kun vanhemmat on uskossa ja kyllä ne ottaa sut mukaan taivaaseen. Rupesin iltaisin huokailemaan, Jeesus anna minule synnin tunto. Missä olet Jeesus? Joitakin aikoja meni ja aloin käydä hengellisissä kokouksissa useimmin. En silloin tiennyt, että Jeesus kutsuu/vie kokouksiin. Rupesin tuntemaan Jeesusksen kutsuvan luokseen ja ajattelin siinä, että kyllä se vielä tallella on Jumalan rakkaus, kun se koskettaa penkiin päin lauluin ja Sanan saarnas. Kävin noin 2-3 kokoukses aika tihiän ajan jakson välillä. Kotona kasvoi mures ja synnintunto vaivasi. Rukoilin: "Jeesus anna rohkeus ja tahto tulla sinun tykösi ja jos vielä pelastat niin lupaan antaa koko sydemmeni ja elämäni sinulle kokonaan".

Toivon torstai muutti kaiken Kurikassa marraskuus 2012. Olin kokouksessa helluntaiseurakunnassa ja tunsin voimakkaasti Jumalan kutsuvan puoleensa, mutta niin käv,i että en uskoltanut kokouksissa jättäytyä Jeesukselle. Kun lähtin kotio tilaisuudesta sanoin autossa että kyllä ihminen on tyhymä ja mielessäni jatkoin, että kun tulisi käymään joku uskovainen niin saisin sanoa ,että rukoilkaa minun puolestani, että saisin synnit anteeksi. 10min tuosta, puhelin soi ja pastori tuli kahville. Tiesin, että tässä se nytten on. Polttelin 2-3 tupakkaa tihiään tahtiin, sillä mieleeni muistui lupaukseni - koko elämä Jumalalle. Enkä halunnut jatkaa synneissäni, vaan halusin uudesti syntyä ylhäältä Jumalan lapseksi ja vapautua kaikista synnin kahleista. Ja niin pastori tuli, mukanaan rRuman veljet ja kysyivät pienen jutustelun jälkeen, että haluanko antaan elämäni Jeesuksellle. Jumalan Kiitos, vastasin "Kyllä Haluan".

Jumala on kasvattanut uskossa ja antaa voiman jokaiselle päivälle. Jeesus tahdoo pelastaa juuri sinutkin.

Haluan sano vielä, että Jumalan valta ,armo ja siunaus on ollut koko elämäni yllä Niinäkin päivinä, kun elin erossa Jumalasta. Ja että esirukoukset on kantanut ja varjellut. Sydämestä kuuluu huuto: "KIITOS JEESUS ARMOSTASI, RAKKAUDESTASI, ETTÄ MINUT PELASTIT!!

18.8.2014
Kyösti Koivisto