KYÖSTI:  "Tänä päivänä minun koko perhe saa palvella jeesusta"

Hei olen Kyösti Keväänranta. Minä sain tulla uskoon vuonna -85 Tukholmassa . Istuin kokouksessa ja kuuntelin hienoja lauluja ja henkilökohtaisia todistuksia ja ne kosketti sisintä, ennen sitä olin miettinyt usean päivän ajan että tätäkö minun elämä on vaikka oli työpaikka ja perhe,niin sisin oli tyhjä.

Kaipasin jotain tyhjyyteen tiesin jotain uskon asioista, koska äitini oli tullut uskoon ja istuin sinä iltana oikeassa paikassa, Hengellisessä tilaisuudessa. Illan sanan julistaja Heimo Haagert piti loppu puhetta ja kysyi että olisiko täällä joku joka tahtoisi tulla tänä iltana uskoon ja antaa elämä kokonaan Jeesukselle.  mietin ja kamppailin, että mitä teen, vaikka tiesin, että tässä on vastaus minun elämääni ja sisinpäni tyhjyyteen.

Tiesin jos tulen uskoon niin minut siirretään kuolemasta elämään, ymmärsin  ilman Jeesusta Kristusta en ole taivas kelvollinen, kun minusta aika jättää. Jumalan sana sanoo  autuaat ne joiden rikokset ovat anteeksi annettu ja joiden synnit ovat peitetyt, autuas se mies jolle Herra ei lue syntiä,  koska olemme uskosta vanhurskaiksi tulleet  (tarkoittaa syyttömäksi julistettu) niin meillä on rauha Jumalan kanssa, meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta jonka kautta myös olemme uskossa saaneet pääsyn tähän armoon, jossa me nyt olemme. 

Siinä, kun kuuntelin loppulauluja,  rohkaisin mieleni ja kävelin eteen ja sanoin tahdon antaa elämäni Jeesukselle ja polvistuin hänen eteensä ja minulle julistettiin synnit anteeksi Jeesuksen nimessä,  sain saman tien kokea tässä oli vastaus minun elämääni ja tyhjyyden tunne oli poissa oli uusi elämä astunut minun elämääni Jeesus Kristus.

Tiesin enää ei ole minun elämässäni  kadotus tuomiota ja siinä olin vielä polvillani, rukoilin Jeesusta, poista kaikki synti tottumukset minun elämästäni  ja tiedätkö se toimi, sain jättää tupakat ja vähäisen alkoholin mitä käytin ym ne jäivät siihen kerralla ja tänä päivänä vuonna 2013 Jeesus on sama.
Hän on ollut uskollinen kaikki nämä vuodet. Tänä päivänä minun koko perhe saa palvella Jeesusta. Siihen kuuluu vaimoni Teija, kolme poikaani ja heidän aviopuolisot , tyttäreni ja hänen miehensä.

Herra on hyvä, häntä kannattaa palvella koko sydämestä, hän on varmasti uskollinen.  Hän ei hylkää eikä jätä sinua, kun tulet hänen luokseen . Joh 3:16 Sillä niin on Jumala  maailmaa rakastanut  että antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään joka Häneen uskoo hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä .

25.11.2013
Kyösti Keväänranta