HANNU: "HALUAN TODISTAA SIITÄ, ETTÄ JeesuKSESSA ON MUUTTAVA VOIMA!"

 

Olen syntynyt 25.8.1980. Äitini oli uskossa ,joten hengelliset arvot kotona ,olivat hyvin voimakkaasti esillä. Sieltä on lähtöisin kunnioitus Jumalaa kohtaan. Vaikka uskonasiat olivat läsnä arjessa,nniin henkilökohtaisen ratkaisun tein 10vuotiaana. Isäni tuli uskoon noihin aikoihin myös. Menimme isäni kanssa kasteelle vuoden sisällä uskoontulosta. Olin hyvin nuori ja kaikkea en vielä tiennyt. Koulumaailma toi omat vaikutukset ja kaverien hyväksyntää hakiessani, yritin näyttää että olen kuin muutkin vaikka olin uskossa ja monet sen tiesivät. Sorruin hyväksyntää hakiessani maistelemaan savukkeita, joka kesti noin viikon. Koin tosi likaiseksi itseni ja pyysin Jumalalta anteeksi ja sain vapautua niistä. Jumalan pelko voitti sisimmässäni ja halusin ennemmin olla hänen omansa. Vuodet vierivät ja nuoruuden tuomat haasteet veivät välillä kauemmaksi Jumalasta, mutta irti en hänestä päästänyt.

Vuosien varrella olin monissa lauluporukoissa mukana palvelemassa. Monet vuodet menivät ja jotenkin olin jäänyt paikoilleni uskonkehityksessä, kunnes eteeni tuli valintoja joista tuli riisuutua ja muuttaa monia käsityksiä elämästä. Vaikeita hetkiä tuli, mutta Jumala käänsi ajatukseni ja näytti, että Hän voi muuttaa, kun itse en voinut.

Tuo muutos vaikutti perhe-elämässä ja suhteeseeni Häneen. Koin uudistuksen, joka tuotti hedelmää.
Muistan, kun luin kirjan 'Palava sydän (John Bevere)', joka sytytti palamaan ja sai minut rakastumaan udelleen  Jeesukseen. 2005 liityin Kurikan Helluntaiseurakuntaan ja siitä ei mennyt kauan, kun menin mukaan nuorisotyöhön. Saimme tuolloin viettää herätyksen aikaa Kurikassa. Nuorisotyössä olen saanut kasvaa ja tuntea kuka Jeesus todella on ja mihin pystyn Hänessä. Tänäpäivänä saan olla vanhemmistossa ja saan Jumalan armosta pitää vaimoni kanssa raamattukoulua ja palvella Jumalaani tavalla tai toisella mihnä hän minua tarvitsee.

Minulla on perhe, kolme tyttöä. Jumala on siunannut elämääni niin monella ihmeellä ja asialla. Jumalan kanssa on rikasta ja turvallista elää, Hän pitää meistä huolen.

Haluan sanoa sinulle, joka ehkä elät tai oot elänyt samantyyppisiä vaiheita. Jeesus muutti ja muuttaa minua, olen elävä esimerkki siitä, kun Jumala nostaa ujon ja yksinäisen ihmisen, joka aina pysyi taka-alalla tuntien ettei minusta ole mihkään ja minua ei tarvita mihnään.

JUMALALLA ON JOKAISELLE SUUNNITELMA .ASTU SISÄLLE PELASTUKSEEN JA LÖYDÄ ITSESI HÄNESSÄ!!!

Siunausta jokaiselle.

28.2.2014
Hannu Mäntyniemi