Antti:  "Luotan Jumalan lupauksiin"

 

Synnyin perheeseen, jossa sain niin sanotun perus-kristillisen kasvatuksen, sillä olihan isäni nuohoojan ja kirvesmiehen ammattien lisäksi myös suntio ja kävimme kirkossa kohtuu usein, muutenkin kuin vain joulukirkossa. Isäni alkoi kiinnostua hengellisistä asioista enemmän ja enemmän  ja hän alkoi itse lukea Raamattua ja eräs äitini ystävä kertoi äidilleni hengellisistä asioista ja kutsui meidän perhettä kotikokouksiin.                  

Kun olin 8-vuotias, niin muistan, että Helluntailaisten kotikokouksissa oli tapana kysyä, onko täällä joitakin ihmisiä, jotka haluaisi antaa elämänsä Jeesukselle? Kysyin äitiltä lupaa, nostaa kättäni merkiksi, että minä haluaisin uskoa Jeesukseen. Äitini sanoi, ettet sinä Antti vielä ymmärrä näitä asioita. En luovuttanut, vaan kysyin seuraavaksi isältäni, lupaa nostaa kättäni. Isä sanoi, että nosta vaan, jos haluat. En kuitenkaan nostanut kättä, koska halusin seurata isäni esimerkkiä.

Eräänä iltana, kun olimme lähdössä kokouksesta, niin jouduimme rajuun kolariin, Auto meni lunastuskuntoon, mutta oli Jumalan ihme, että meidän nelihenkinen perhe säilyi ehjänä. Tämä tapahtuma oli puhuttelua koko perheelle, että emme koskaan voi tietää etukäteen, milloin meidän elämänlankamme katkeaa. Pian tämän tapahtuman jälkeen minä annoin elämäni Jeesukselle Suomen keskipisteessä pidetyssä telttakokouksessa, yhtä aikaa veljeni, äitini ja isäni kanssa.

Sain sydämeeni tuolloin varmuuden siitä, että syntini annettiin anteeksi ja Jeesus muutti sydämeeni asumaan

Itse kävin kasteella 11 vuotiaana ja on suuri kiitosaihe ettei minun ole tarvinnut edes maistaa tupakkia ja kertaakaan päihtyä alkoholista.

Vaikka olen tullut uskoon jo nuorena, en silti ole välttynyt niin sanotusta syntielämästä, sillä Jumala ei erottele pieniä ja suuria syntejä. Olen puhunut toisista ihmisistä pahaa, arvostellut toisia jne. Jumala ei ole aina saanut elämässäni ykkössijaa niin kuin Hänen kuuluisi. Tarvitsen Jeesusta joka päivä ja lempipaikkani Raamatussa on Room 8:28 ”Me tiedämme, että kaikki yhdessä vaikuttaa niiden parhaaksi, jotka rakastavat Jumalaa, niiden, jotka hän on suunnitelmansa mukaan kutsunut.”. Elämä Jeesuksen kanssa on yltäkylläistä elämää ja monipuolinen seikkailu, jolla on selkeä päämäärä, olla kerran perillä Taivaassa, Hänen sovitustyön ansiosta! 

Lisää luettavaa osoitteessa: http://anhaataja.blogspot.fi/